domingo, septiembre 09, 2012

Mil vegades ho diré i... Quantes ho faré?

El maleït temps. El benaventurat temps. La desgràcia de no disposar de temps. La sort de tenir temps...


No vull parlar de la continuïtat del blog. Me'n sortiré o no però no vull deixar anar coloms. Sempre em comprometo i si no puc fer-ho (com m'està passant) per qualsevol raó, em sento que he fallat, que no tinc paraula, que no cumpleixo les pròpies promesses. I no sé a la resta de mortals, però a mi m'agrada donar la meva paraula, encaixar de mans i que es pugui confiar. Així que no vull comprometre'm. Ho faré quan ho senti.

Després d'aquest mea culpa, passo pàgina i arrenco amb la gloriosa frase... No em tocava, no era la meva hora.

He tornat a viure una aventura increïble. Estic esfereida per la d'oportunitats que la vida ens proposa i que no ens adonem i no aprofitem. Es la tercera. I només puc donar GRÀCIES. I ara ja en majúscula, en minúscula no cubreix l'agraïment que sento. Sempre vaig de redoble de tambors vers el "más dificil todavía" que deien els altaveus.

El mar m'ha posat altre cop les coses al seu lloc. M'ha donat molt i ara m'ha fet parar i revisar el que sóc, el que tinc, com ho tinc i el que vull. No en el sentit material, no. Fer recompte amb números, xifres, és relativament senzill. El que costa, però és tot allò inmaterial, la satisfacció, l'amor als teus, les amistats, el que necessites, les distraccions (banals, cert), la confiança...

Pot semblar que navego per no profunditzar però vull deixar-ho obert per poder agafar cada punt per on vulgui quan vulgui i exposar-lo del dret i/o del revés.

Tot el que dic podria possar-ho en exemples del que està passant al país. Cadascú de nosaltres, individualment, som com un ajuntament de poblet ben petit, tenim un paral.lelisme clar amb les seves àrees socials, culturals, econòmiques, d'infrastuctures, de política interior i exterior, relacions socials o fraternals...
Tot ens afecta i tot ens motiva o desencisa. No deixem de ser un ésser social que ha de fer societat. I quan t'allunyes de tot i no interfereixes veus les coses d'un altre color, to o matís. I és el que m'està passant a mi. Vaig veient altres colors, altres formes, altres accions a dur a terme.

Començaré a remoure per canviar des d'ara mateix. Potser ràpid, potser lent... Però ho faré perquè si vols que les coses canvïin no pots fer-les sempre de la mateixa manera. Hem de variar-les i sortiran ben diferents. Després ja mirarem si era així o no com les volia, de moment ja les tindré noves de trinca.

A gaudir!

No hay comentarios: